Sorger og gleder i herlig blanding

Joda året 2018 så langt har ikke bare vært «dans på roser». Har slitt mye med sykdom og det har ikke vært helt normalt for min del. Jeg har vel hatt min del av forkjølelse og slikt, men aldri blitt så syk at jeg har måttet søke hjelp og blitt innlagt på sykehus. Men som nevnt i forrige artikkel så skjedde det hele tre ganger i løpet av kort tid på årets begynnelse. Jeg har allerede kjapt beskrevet to av dem, og skal sveipe innom den tredje også utover i denne artikkelen.

Runde 3

Runde 3

Hjemme igjen fra sykehuset med dette hudproblemet så ble det en periode med meget stille liv for min del. Var jo ikke kvitt dette hudproblemet selv om det var mye bedre enn når jeg ble lagt inn på sykehuset. Men det skulle dessverre ikke gå lang tid før jeg fikk en ny overraskelse. Jeg var egentlig bare på sykehuset for kontroll hos hudlegen som har fulgt meg opp. Jeg hostet litt mens jeg var inne hos denne legen. Da fikk jeg spørsmål om jeg hadde avtale med min faste lege også? Nei det hadde jeg ikke, men fikk beskjed om å gå til ham for en sjekk av denne hostingen. Når han fikk høre hostingen min så fikk jeg beskjed om å gå til røntgen avdelingen. Ok – etter at bildene var tatt så var det tilbake igjen og han nesten bare pekte på sykehus sengen! Lungebetennelsen var på vei tilbake igjen. Ny uke i sykesengen og med medisinering for fullt. Fysj for et liv. Tre ganger på sykehus på like mange måneder omtrent. Men bedre det enn å bli skikkelig syk og ha vondt da.

Etter sykehuset

Etter sykehus oppholdene så ble det bare hjemme for å fortsette å pleie de hudproblemene som fortsatt var der. Noen steder på kroppen har det blitt bedre, mens andre steder har blusset opp igjen. Vanskelig å kontrollere tydeligvis dette med hudproblemer. >men vi får håpe det blir bra snart.

Litt glede

Det som har skjedd i den senere tiden er at jeg ble spurt om å komme hjem til gamlelandet å jobbe litt nå i sommer. Det var noen av mine gamle kollegaer som i dag driver sitt eget firma som ringte meg opp og stilte dette spørsmålet. Jeg ble både stolt og litt nysgjerrig på om dette var noe jeg kunne klare etter nesten tjue år vekk fra den bransjen jeg jobbet i tidligere. Så jeg svarte ja og ikke mange senere var billetten til Norge bestilt. Og nå flere uker med jobbing så angrer jeg ikke på at jeg svarte ja, men jeg kjenner igjen mange av symptomene fra jeg ble syk. Muskulaturen min stivner og det blir tøffere og tøffere nesten dag for dag å gå på jobb. Men når jeg skriver dette er det bare ni arbeidsdager igjen av det som er avtalt.

Litt glede

Og jeg har fått veldig mange meget hyggelige tilbakemeldinger så jeg har hatt en god tid, selv om jeg begynner å bli dyktig sliten.