Hand to hand fra MC klubb i Pattaya

Du hører det gjerne på litt avstand når de nærmer seg. Du ser de lett i mengden når de har parkert, for de skiller seg litt ut fra «mannen i gata». Ja jeg snakker om gutta (og jentene) som kjører tunge motorsykler og er medlemmer av forskjellige motorsykkel klubber.

Syklene hører man gjerne på litt avstand med gjennomtrengende godlyd (min mening). Du ser de i mengden for de har veldig ofte skinnvester og mange tatoveringer. Ikke at det er noe galt i det, men de har selv valgt en vei i livet som ikke er åpen for absolutt alle. Men det er heller ikke noe krav om tatoveringer for å være medlem i en MC klubb, men det har bare utviklet seg slik at slik er det stort sett over hele verden.

Hjelpende hånd

Jeg kjenner noen som er med i slike MC klubber. Både i Norge og i Thailand hvor jeg ferierer så ofte jeg kan. Det er klubber i Thailand jeg har i tankene og vil skrive litt om denne gangen.

Jeg er meget imponert av hva de får til og hva de utfører for å hjelpe andre som mangler det meste her i verden. Spesifikt så snakker jeg om å hjelpe barn som lever i slummen til å kunne få et litt bedre liv.

La meg gjøre en lang historie så kort som mulig;

Det hele kom meg for øret for noen uker siden. Jeg kjenner en av de gutta som er med i denne MC klubben Bad Company ganske godt. Vi har kjent hverandre i ganske mange år. Han kom og fortalte at de planla et kjempeparty ute på en resort like utenfor Pattaya – der må du bare komme og bli med var beskjeden.

Party – ja vel – greit nok det – et party kan vi vel alltid klare å få med oss.

Men det skal skje noe hele dagen og alt overskudd skal gå til Hand to hand Foundation her i Pattaya var beskjeden. Kuult…

Vi har et mål om å klare å samle inn 30 000,- baht for å hjelpe barna som bor i slummen midt i Pattaya. «Du vil ikke tro hvor galt det er» sa min kamerat. Jeg har vært der og sett deres «helvete» og vil aller helst aldri se slikt igjen. Rett og slett jævelig! Vi lager en tilstelning for barna på formiddag der ute hvor vi holder til og litt mer festligheter for mer voksne utover aftenen. Det blir loddsalg og muligheter for å gi gaver av forskjellige slag. Kuult igjen..

Utrolig giverglede

Gutta her i Pattaya fikk drahjelp fra Norge. Det ble startet en «Spleis» innsamling på internett i Norge og alene ga mer enn målet på 30 000 baht. 15100 norske kroner tilsvarer noe over 60 000,- baht! I tillegg har de vært rundt og fått langt over 50 gevinster til lotteri, de har fått pengegaver fra folk og bedrifter som ikke har gaver å gi til lotteriet, de har fått rene pengegaver og det er satt i gang forhånds salg av lotteriet.

Jeg tror og håper de havner på over 150 000,- før den store dagen deres i August er over. DET vil hjelpe mange barn i slummen det.

Jeg har mer på hjertet om denne saken så jeg kommer nok tilbake med minst en artikkel mer – kanskje etter at festdagen er over. Følg med!