Fritt sagt i dag

I dag har jeg ikke så veldig mye spennende på hjertet når jeg begynner å skrive dette her, men vi får jo se hva som dukker opp i mitt hode etter hvert. Jeg har vært litt bedagelig i den siste tiden for å si det pent. Jeg har egentlig en masse jeg skulle ha gjort, men det har blitt med å nyte livet for det meste. Så nå er det på tide å ta seg selv i nakken og få gjort unna en del saker som burde vært unnagjort for lengst. Men som man reder så ligger man sies det vel i et ordtak.

Prosjekter

Prosjekter
Prosjekter

Jeg har ganske mange prosjekter som rusler og går i flere ulike sammenhenger. Noe skjer i det virkelige liv, noe skjer online og noe skjer så man kun kan følge med på det som skjer via telefonen. Skal ikke komme så veldig mye inn på alt, men en av sakene er jo da å holde denne siden litt oppdatert i ny og ne faktisk. Så hva det hele ender med er jeg usikker på i øyeblikket, men jeg håper jo at noen av de prosjektene jeg har «snust» litt på skal gi litt økonomisk gevinst. Drømmer jo om en god økonomi som ikke blir skadet av om man bruker litt for mye på litt unødvendige ting en gang imellom!

Hverdagen

Det er mye forskjellig som skjer i hverdagen overalt i hele verden. Men nå har det dessverre skjedd igjen. En sinnsforvirret ung mann har utført forsøk på en terrorhandling i Norge igjen. Men heldigvis så ble det ingen stor katastrofe denne gangen. Ille nok er det at en person er død i sammenheng med dette, men heldigvis ble angrepet avverget før det utviklet seg til en full terrorhandling. Etter angrepet og i forbindelse med avhørene av denne ungen mannen så har jeg kommet over en nesten sagt utrolig sak. Dette sto å finne i VG en av dagen etter saken skjedde. Saken er at hans forsvarer krever han løslatt fra varetekt, da han ikke ønsker å sitte i fengsel og på det grunnlaget benekter straffeskyld for sine handlinger. Bare en slik sak forteller jo litt om hvor sinnsforvirret vedkommende må være. ALLE vet jo at man ble satt i fengsel dersom man begår straffbare handlinger av ev slik type. Så dersom man ikke ønsker å sitte i fengsel så må jo det tas til etterretning FØR man begår en slik handling denne unge mannen utførte!

Sport

Sport
Sport

Fotballen begynte å «rulle» igjen på balløya vest for Norge i helgen. Og det er selvfølgelig stor spenning om hvordan det vil bli denne sesongen. Det er jo en del norske som er involvert i fotballen i Premier League i England og da kanskje er det Ole Gunnar Solskjær som har flest som følger med på hvordan han klarer seg som trener for Manchester United. Første serierunde gikk bra for Manu i da de slo en av de store rivalene hele 4-0. Chelsea var det de møtte til kamp hjemme på Old Trafford. Det blir spennende å følge med på begge disse lagene og alle de andre utover i sesongen!